Jeg, Klara, er en bogbinder der tror stærkt på bogbinderfagets fremtid og unikke evne til at fortælle nye historier om ”gamle” værker og til at bevare og overlevere tekster til eftertiden. Med en kreativ og opdateret tilgang til faget tilstræber jeg at skabe fornyet interesse for det enkelte værk og mere generelt - for den trykte bog.

Her på værkstedet laver vi enkelte bøger så vel som serier, menukort, tidsskrifter,  bibliotektsbøger, fotoalbum og æsker af forskellig art. 

Jeg åbnede værkstedet i 2006. Det ligger på det smukke Christianshavn, lige ved kanalen. Siden 2010 er bogbindersvend Hasse Petersen ansat. Hasse er udlært hos den anerkendte bogbindermester Hans Meyer, hvor han har arbejdet i 18 år.

Siden 2013 er konserveringstekniker Ditte Duus tilknyttet værkstedet. Med sin faglige viden tager Ditte hånd om mange af de reparationer der bliver udført på værkstedet.

Vores mand på brostenene er Philihp Otendal. På sin 3-hjulede knallert henter og bringer Philihp varer lige til døren.

PRISER

Hver opgave prissættes individuelt ud fra opgavens kompleksitet og dermed tidsforbrug. Det er svært at give en eksakt pris, før jeg har set bogen, da der for eksempel kan være en del reparationsarbejde på en gammel bog, eller et særligt ønske om forgyldning eller anden dekoration.